Claudia
Libri se lanseaza pe piata din Romania la Cluj
18 octombrie 2007

Luna aceasta s-a deschis in cadrul centrului comercial Polus Transilvania din Cluj, primul magazin din Romania al celei mai mari firme de retail in domeniul cartilor din Ungaria – Libri. Brand-ul Libri ajunge in Romania cu dorinta de a aduce pe piata o cantitate mare de carti intr-o varietate mare de limbi si de diverse profiluri.

Libri exista in Ungaria de peste 16 ani, avand o cifra de afaceri intr-o continua crestere. Brand-ul s-a impus printr-o calitate foarte buna si preturi accesibile.

Polus Center Cluj este situat in zona METRO – Pracktiker, la iesirea din Cluj, find unul dintre cele mai mari centre comerciale din Romania. Complexul de aproximativ 60.000 mp cuprinde peste 270 de magazine, cinematograf si restaurante.
Libraria Libri se intinde pe o suprafata de aproximativ 700 mp, avand o colectie de 8.000 de repere, dintre care 13% sunt carti in limba engleza si 13% in limba maghiara, precum si cd-uri cu carti audio.

Magister Software a oferit librariei Libri un pachet frontoffice de ultima generatie, avand o fiabilitate excelenta, bazat pe sisteme POS model Triview POS 82A, imprimante fiscale Datecs cu display client, sertare de bani, cititoare de coduri de bare Metrologic unidirectionale. La punctele de vanzare au fost implementate trei sisteme POS, astfel evitandu-se aglomeratia sau cozile, asigurand confortul clientilor.

Licentele achizitionate atat pentru SmartCash POS cat si SmartCash Shop sunt de tip OEM, preinstalate pe sisteme de la Magister Software.

SmartCash Shop, in versiunea Profesional, se ocupa de gestiunea tuturor operatiilor din magazin direct din backoffice, organizarea activitatilor, fluxul de marfa si aprovizionare.

Serverul MultiCom asigura interconectarea cu echipamentele retail si suporta fluxul de date din magazin. Cateva statii de lucru multifunctionale ii vin in ajutor pe partea de receptii si etichetare articole. Sistemul este completat de un scaner Metrologic pentru receptia marfii si o imprimanta de documente.

Libraria ofera discount-uri pentru clientii fideli datorita modulului de fidelizare inclus in aplicatia SmartCash Shop.

Libri intentioneaza sa se extinda in urmatorii ani prin deschiderea altor librarii in toate orasele mari ale tarii.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!