Claudia
Papetarie cu stil! Colour – Beautiful Things alege solutia de gestiune SmartCash RMS
28 noiembrie 2006

Implementare SmartCash RMS structurata in jurul modulului de gestiune

Papetaria Colour – Beautiful Things este un concept nou in Romania adus de firma Sales Machine. Implementarea solutiei software SmartCash RMS, in magazinul din Calea Victoriei, este structurata in jurul modulului de gestiune (achizitii-vanzari, gestiune stocuri, facturare).

SmartCash Shop permite permite controlul si managementul vanzarilor sau achizitiilor. Clientul poate genera rapoarte si analize specifice gestiunii, vanzarilor si distributiei, analiza costului marfurilor si poate evidentia si optimiza nivelul stocurilor.

Papetaria Colour – Beautiful Things ofera clientilor sai o gama larga de agende de adrese si de buzunar, carnetele, carnete, caiete, albume, toate originale, apartinand unor brand-uri internationale cu renume, de calitate remarcabila si in exemplare unice sau reduse la numar.

Solutia implementata de catre papetaria Colour – Beautiful Things este de tip monopost bazandu-se pe un sistem de tip MTouch IT 2000 cu imprimanta fiscala, sertar de bani si cititor de coduri de bare. Varianta de solutie implementata aici este SmartCash Shop Retea POS.

Colour – Beautiful Things reprezinta un univers de unde, indiferent daca sunteti cool girls de generala, liceeni cu simtul umorului, hipsteri eco friendly sau studenti care citesc vesnic la metrou, e imposibil sa nu va faca cu ochiul vreun model de geanta, ghiozdan, vreo mapa, pix colorat ori caiet.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!