Claudia
Produsele Magister Software beneficiaza de un nivel de securitate sporit
23 octombrie 2009

Platforma SmartCash RMS compatibila cu Windows 7

Magister Software anunta compatibilitatea aplicatiilor incluse in pachetul SmartCash Retail Management System cu noul sistem de operare Microsoft Windows 7. SmartCash RMS vine in intampinarea necesitatilor mereu crescande ale utilizatorilor sai prin integrarea cu cele mai noi tehnologii.

Platforma Microsoft Windows 7 urmeaza sa fie lansata in curand in Romania iar testele efectuate in cadrul companiei au demonstrat compatibilitatea deplina cu noul sistem de operare, fiind asigurata o rulare rapida si eficienta a aplicatiilor.

Datorita noii platforme produsele Magister Software beneficiaza de un nivel de securitate sporit, extrem de important mai ales in mediul retail.

In acest domeniu aplicatiile functioneaza cu un grad sporit de risc, solicitand fiabilitate ridicata. O posibila blocare a activitatii poate duce la pierderi majore pentru retaileri.

Noua platforma Microsoft Windows 7 aduce doua mari avantaje platformei SmartCash RMS si anume: viteza mare de rulare si posibilitatea de a controla accesul utilizatorilor. Acestea vin in intampinarea modelului de implementare utilizat in sistemul SmartCash RMS inca de la primele integrari pe Windows 2000.

SmartCash RMS foloseste din plin cele mai noi standarde de securitate ale sistemului de operare Windows 7 alaturi de sistemul de securitate propriu. Multumita noului sistem cu viteza ridicata de raspuns, aplicatiile incluse in pachetul SmartCash RMS beneficiaza de o crestere a vitezei de exploatare in paralel cu cresterea eficientei datorata noilor unelte de lucru ce sunt livrate cu sistemul de operare Microsoft Windows 7.

Printr-un efort constant de integrare a celor mai noi tehnologii SmartCash RMS a devenit platforma de software retail cea mai apropiata de necesitatile retailerilor mici si medii din Romania, prin produse si servicii la cel mai bun raport calitate/pret. Imbunatatirea si maturizarea permanenta a aplicatiilor atrage dupa sine si reducerea costurilor de implementare si intretinere.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!