Claudia
Reteaua de magazine Elrora implementeaza solutia SmartCash RMS
28 august 2007

Reteaua de magazine Elrora a fost lansata vara aceasta in zona de nord-est a tarii si tinteste toate categoriile de clienti, de toate varstele, printr-o paleta variata de confectii produse in Romania. Elrora a ales solutia SmartCash RMS datorita adaptabilitatii sale si multitudinii de functii oferite, precum si posibilitatilor de upgrade la versiuni mai complexe in functie de necesitatile fiecarui magazin.
Primele doua magazine din cadrul retelei au fost deschise in Adjud, judetul Vrancea si Barlad, judetul Vaslui si urmeaza ca in viitorul apropiat reteaua sa se extinda si in alte judete ale Moldovei. Depozitul central al retelei se afla in Roman, judetul Neamt. Aici functioneaza centrala de magazine, care a adoptat versiunea NetCenter a programului de backoffice SmartCash Shop. NetCenter concentreaza toate datele venite de la magazinele din retea, controland activitatea lor locala prin transmisia bidirectionala permanenta de date.
La nivel de magazine, a fost implementata versiunea Mono, astfel incat aceasta satisface cu usurinta necesitatile unui punct de vanzare compact, redus ca spatiu ce concentreaza activitatile de front si backoffice intr-un singur calculator.
In ce priveste dotarea cu echipamente, calculatorul este insotit de case de marcat si cititoare de coduri de bare.
Cele doua implementari au fost efectuate de echipa tehnica Velvet Com din Bacau, care este unul dintre cei mai activi parteneri certificati ai Magister Software.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!