Claudia
Reteaua Tiffosi se extinde la Cluj
29 octombrie 2007

Brand-ul Tiffosi, destul de nou in Romania, isi continua evolutia prin deschiderea unui nou magazin la Cluj, in complexul comercial Polus Center Transilvania.
Tiffosi este o linie de confectii casual pentru barbati, femei si accesorii pentru copii. Conceptul modelelor se bazeaza pe cei doi piloni ai brand-ului: inovatie si distinctie. Cele 28 de magazine Tiffosi din Europa sunt concentrate in Portugalia, Romania si Luxemburg. In Romania exista magazine in Bucuresti, Constanta si Pitesti.
Brand-ul Tiffosi a incercat mereu sa se adapteze schimbarilor de gusturi ale consumatorilor in concordanta cu tenditele actuale ale creatorilor de moda iar evolutia afacerii a fost posibila numai datorita unei strategii bazata pe investitii constante in tehnologie noua, sisteme de ultima generatie, logistica si organizare foarte buna. In acest context, SmartCash Retail Management System a venit in intampinarea necesitatilor exigente ale acestei retele in franciza, focusata pe extindere si constanta in Romania.
Solutia Tiffosi Cluj este similara celorlalte magazine din cadrul retelei cu imprimanta fiscala si sistem EcoPOS manevrate de aplicatia SmartCash POS pentru vanzari si SmartCash Shop versiune Professional pentru partea de gestiune.
Implementarea a durat doua zile, fiind efectuata de echipa tehnica Magister Software.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!