Claudia
SmartCash POS in cel mai modern spital privat din tara
14 iunie 2005

Euroclinic, cel mai modern spital privat din Romania, deschis luna aceasta la Bucuresti de catre compania MediSystem, alege in frontoffice pachetul oferit de Magister Software, SmartCash POS model Datecs FP550T.
Construcţia este amplasată adiacent Spitalului de Urgenţă de pe Calea Floreasca, intr-o cladire moderna de cinci etaje. Euroclinic asigura servicii medicale de urgenta si nu numai, oferind conditii foarte bune, servicii sanitare de lux si un tratament special fiecarui client.
Datorita flexibilitatii pachetului de frontoffice produs de Magister Software, acesta a fost ales spre a fi utilizat la Euroclinic. Pentru conexiunea cu sectorul de backoffice, a fost proiectata in colaborare cu specialistii de la Euroclinic o interfata de operare cu aplicatia de management a spitalului – MedTrack, software ce controleaza activitatea din intreg spitalul. Pentru contabilitate si gestiune a fost creata o interfata cu sistemul ERP Scala.
Tehnologia de tip client server implementata si la nivelul POS-urilor a permis un control si un transfer rapid de date.
Sistemul permite preluarea incasarilor prin diverse tipuri de plata – numerar, card, vauchere, asigurand flexibilitatea ceruta de managementul modern al acestui spital.
Versatilitatea pachetului SmartCash POS a demonstrat inca o data ca poate permite interfatarea cu cele mai diverse aplicatii pentru cele mai specializate domenii.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!