Claudia
SmartCash RMS in topul preferintelor retailerilor din Romania
26 iulie 2010

In prima jumatate a anului 2010 un numar important de retele cu notorietate de pe piata retail din Romania au apelat la principalul furnizor de solutii complete pentru retail pe segmentul lanturi de magazine medii si mici – Magister Software pentru implementarea platformei SmartCash Retail Management System.
Fiind rezultatul unui efort continuu de dezvoltare si imbunatatire, SmartCash RMS se dovedeste a fi, din ce in ce mai vizibil, cea mai fiabila solutie pentru comerciantii medii locali care isi doresc acces simultan si centralizat la toate modulele responsabile de fluxul retail: vanzare, gestiune, inventariere, fidelizare, analize si raportare.
Cele mai importante lanturi de magazine aflate in expansiune la ora actuala, precum Cris-Tim si Mic.Ro, au ales solutiile si suportul de la Magister Software datorita capacitatii sistemului sau de a asigura un management de calitate si un circuit informational unic si interdependent intre toate componentele. Magister Software detine recordul pentru cele mai rapide implementari din Romania prin urmarirea un model standardizat de implementare specializat pentru lanturi retail.
Astfel, in prima jumatate a acestui an Magister Software a inregistrat o crestere semnificativa a volumului de vanzari pe plan national consolidandu-si incontestabil pozitia de lider pe segmentul lanturilor de magazine medii de proximitate.
Dezvoltarea lanturilor de magazine de proximitate se incadreaza in tendintele mediului retail generate de criza economica. Elemente de excelenta ale produsului SmartCash RMS acopera cu success necesitatile actuale ale acestui tip de magazin, cum ar fi evaluarea instantanee a stocului, disponibilitatea datelor pentru decizii imediate, solutii de fidelizare clienti prin gift card nominal, comertul pe credit sau analiza datelor despre vanzarile acumulate prin metode ultra moderne.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!