Claudia
Platforma SmartCash RMS a fost implementata recent la magazinul Novias din Bucuresti
13 aprilie 2009

SmartCash RMS, o solutie comoda pentru magazine de rochii de mireasa

Platforma SmartCash RMS a fost implementata recent la magazinul Novias din Bucuresti.

Novias este unic reprezentant ProNovias in Romania, companie celebra in lumea intreaga pentru modelele sale de rochii elegante si deosebite. ProNovias este liderul companiilor de rochii de mireasa cu peste 4200 de magazine in lumea intreaga. Pronovias Group distribuie marcile Pronovias, Manuel Mota, San Patrick, La Sposa, Atelier Diagonal, White One, Valentino Sposa.

Magazinul comercializeaza o gama variata de rochii de mireasa, rochii de seara, incaltaminte, accesorii si costume pentru barbati.
Solutia instalata la magazinul Novias se incadreaza in ultima oferta Magister Software care uneste o casa de marcat simpla Datecs cu aplicatia de frontoffice SmartCash POS, prin intermediul programului SelText. O statie de lucru de tip SmartBox Workstation asigura procesarea vanzarilor din frontoffice dar si actualizarea si evidenta stocurilor la nivel de gestiune.

Astfel incat receptia marfurilor se efectueaza destul de rar, un singur calculator este suficient pentru a asigura toate activitatile necesare functionarii magazinului.

O solutie de tip monopost este foarte potrivita pentru un magazin de rochii de mireasa deoarece presupune un sistem POS modern si atractiv care e capabil sa asigure toate functiile magazinului.

0 Comentarii

Categorie: Știri

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!