Claudia
SmartCash RMS – solutia recomandata pentru magazinele naturiste
16 februarie 2009

Magazinul Ki-life care s-a lansat in ianuarie 2009 la Piata Amzei in Bucuresti ofera remedii naturale pentru mentinerea sanatatii si cresterea imunitatii organismului.
Ki-life a ales sistemul SmartCash RMS datorita multiplelor sale optiuni ce vin in intampinarea necesitatilor unor magazine de acest tip care isi doresc acces nelimitat la informatii despre produse si despre disponibilitatea stocului chiar la punctul de vanzare.
Clientul are astfel posibilitatea de a afla informatii despre produsul care il intereseaza direct la raft sau la punctul de vanzare: detalii despre indicatiile produsului, ingredientele acestuia, afectiunile pentru care este recomandat, etc. Astfel, stocul se poate consulta in timp real in orice moment spre satisfactia clientului care stie exact ce cumpara si a vanzatorului care stie exact cate bucati mai are din acelasi produs in stoc.
Datorita diversitatii mari a produselor a fost necesara o solutie optima de inventariere si achizitie mobila a datelor, oferita de aplicatia SmartCash Mobility impreuna cu terminalul de inventariere Bitatek IT7000. Multe produse au fost etichetate la receptie datorita unor forme de ambalare nestandardizate ce nu contineau coduri de bare de la producator, asigurand astfel viteza de vanzare prin scanarea directa a codului de bare atasat.
Cu ajutorul terminalului mobil se pot efectua diverse operatiuni extrem de utile si eficiente cum ar fi: receptia de marfa care se face automat, retur sau transfer de marfa, consultarea la raft a produselor, transmiterea catre server a informatiilor despre stoc.
Produsele Ki-life promoveaza un stil de viata echilibrat si sanatos fiind bazate pe remedii traditionale chinezesti si indiene. Acestea sunt in principal plante medicinale, suplimente nutritive, produse cosmetice naturale, produse ecologice si dietetice.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!