Claudia
SmartCash Shop ajunge la Agricola Targu Ocna si Comanesti
3 iulie 2006

Solutia SmartCash Shop ajunge la Targu Ocna, judetul Bacau. Sistemul a fost implementat in magazinul Agricola, Unitatea 18, prin intermediul partenerului certificat Magister Software, firma Velvet Com, Bacau.
Solutia de la Agricola targu Ocna include SmartCash Shop in varianta Profesional ECR cu server de tip MultiCom Shop Server in backoffice, driver universal si casa de marcat Datecs in frontoffice. Casa de marcat este insotita de un cititor pentru coduri de bare unidirectional Symbol si de un cantar digital simplu de tip CAS. La raionul de mezeluri functioneaza un cantar digital cu etichetare DIGI, ce comunica cu serverul de backoffice printr-un plug-in special creat pentru cantare digitale.
Solutia SmartCash Shop intr-o varianta similara a mai fost implementata in luna iunie in Unitatea 17 Agricola din Comanesti, judetul Bacau.
Firma Velvet Com din Bacau numara in prezent cele mai multe instalari ale solutiei SmartCash Shop pe luna (cu un record de 2 instalari pe zi!).
Cooperarea in cadrul retelei de parteneri este din ce in ce mai eficienta gratie schimbarilor din ultima perioada si eforturilor pronuntate venite atat din partea firmei Magister Software cat si a partenerilor certificati. Este vizibila tendinta spre o comunicare mai buna, datorita unificarii sistemului de vanzari si a introducerii unui model standard de servicii de suport tehnic.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!