Claudia
SmartCash Shop in cel mai mare magazin sportiv din tara
30 noiembrie 2004

In luna noiembrie acestui an, s-a deschis in Bucuresti, in cadrul Mall Plaza – Infinity Professional Shop, cel mai mare magazin din Romania specializat in vanzarea echipamentelor sport ale celor mai importanti producatori din lume in acest domeniu : Adidas, Ellesse, Fila, Nike, Nortland, O’Neil, Puma, Reebok, Umbro, etc. Infinity a ales solutia software SmartCash Shop, implementand la nivel de frontoffice si backoffice sistemul retail oferit de firma Magister Software.

Locatia, dimensiunile mari si marcile originale ale produselor precum si tehnologia ultra moderna confera magazinului un statut aparte si o garantie a succesului.
Infinity Professional Shop se poate lauda cu o gama variata de produse grupate pe departamente in functie de genul sportului si de tipul echipamentului.

Tehnologia aleasa si solutia software implementata se impletesc de o maniera perfecta gestionand si supervizand toate activitatile din magazin.
Infinity foloseste cel mai modern sistem interactiv de asistenta cu clientii in magazin, prin intermediul a catorva display-uri Touch Screen montate in perete. Sistemul asigura functia de price checker (o solutie noua oferita de Magister Software), functia de interogare in baza de date a informatiilor extinse pentru anumite articole (detalii marime, culoare, stoc, pret, fotografie produs), precum si functia de afisare a unor recomandari ale producatorului pentru anumite produse aflate in vanzare.

Magazinul foloseste si un sistem wireless de inventariere prin intermediul catorva terminale Datalogic Formula 734E-RF, precum si o statie radio.
Dar cel mai important lucru care trebuie mentionat este prezenta in dotarea magazinului a celei mai moderne generatii de terminale POS functionand in baza programului SmartCash Shop furnizat de Magister Software.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!