Claudia
SmartCash Shop in supermarket-ul Gemi din Iasi
13 septembrie 2005

In luna august a acestui an solutia SmartCash Shop a fost implementata in cel mai proaspat deschis supermarket din Iasi, Gemi. Este primul magazin de acest tip din oras care opteaza pentru solutia SmartCash Shop, gratie adaptabilitatii sale in orice magazin precum si a reputatiei pe care o are deja aici datorita numeroaselor instalari in zona Moldovei.
Este un supermarket de dimensiuni medii, ce ofera confort maxim clientilor sai prin produse de calitate si servicii ireprosabile. Magazinul functioneaza in regim non stop, propunand clientilor o gama larga de produse de prima necesitate.
Din punct de vedere tehnic, in acest supermarket, sistemul SmartCash Shop include doua POS-uri in frontoffice, bazate pe imprimanta fiscala si terminale Sarissa RT860, doua statii de lucru si servere in backoffice.
Terminalele Sarissa sunt dotate cu ecran touchscreen si tastatura programabila cu 32 de taste, fiind proiectat pentru a obtine maximum de functionalitate in orice spatiu disponibil.
Acest sistem ultra modern asigura buna functionare a magazinului si operatii mult simplificate pentru operatori la punctele de vanzare. Desi la inceput, supermarket-ul Gemi beneficiaza deja de aprecierea clientilor, numarul carora creste in fiecare zi.
Implementarea solutiei a fost asigurata de partenerul nostru certificat in zona, firma I.N.I.T.A. SRL.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!