Claudia
Solutiile Magister implementate in cadrul retelei Kligor
2 noiembrie 2007

Evidenta pietei de retail din ultima perioada demonstreaza ca retelele de magazine sunt viitorul, iar solutia noastra, SmartCash Retail Management System, este prima optiune pe acest segment de piata.
Reteaua de magazine Kligor, lansata luna aceasta in zona Moldovei, este un exemplu bun in acest sens: un comerciant local si-a deschis un magazin alegand solutia noastra iar apoi a hotarat sa extinda afacerea printr-o retea de magazine, fiindu-i asigurat suportul solutiilor SmartCash RMS special create sa vina in sprijinul retelelor de magazine, printr-o integrare usoara si simpla.
Robust si rapid, SmartCash RMS evolueaza spre un numar mare de instalari in cadrul retelelor mici de magazine din Romania, oferind sisteme simple, bazate pe principiul „shop in a box”, totul la pachet, pre-instalat si pre-configurat.
Reteaua de magazine Kligor se incadreaza in aceasta categorie, avand in magazin un sistem monopost cu imprimanta fiscala si un singur calculator, SmartCash Shop versiunea Mono, dedicata magazinelor specializate in retea inchisa.
Primul magazin din cadrul retelei s-a deschis la Barlad, judetul Vaslui, iar centrala de magazine se afla in Tecuci, judetul Galati, urmand sa se deschida alte doua magazine luna urmatoare la Tecuci si Roman. La centrala functioneaza versiunea SmartCash Shop NetCenter, bazandu-se pe componenta platformei SmartCash NetBridge, care asigura transferul automat al datelor in cadrul retelei de magazine.
Implementarea a fost efectuata de catre firma Velvet Com, partener certificat al Magister Software pe judetele Moldovei.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!