Claudia
Solutiile Magister Software se extind la Vaslui
1 decembrie 2004

Solutia Magister Software este implementata la Vaslui, prin deschiderea in noiembrie 2004 a supermarket-ului Racova, in centrul orasului.

Avand o suprafata de aproximativ 250 mp, si doua intrari principale, magazinul uimeste mai intai de toate prin simplitate si preturi extrem de mici, favorizand vanzari record intr-un timp relativ scurt mai ales pentru aceasta zona.

Prin contributia specialistilor de la Magister Software si de la partenerul certificat local Vec Impex SRL s-a realizat instalarea utilajului, a programului software pentru frontoffice si backoffice si deschiderea supermarket-ului, spre entuziasmul vasluienilor, care acum isi pot face cumparaturile dorite in cel mai ieftin si mai modern magazin din oras.

De dimensiuni medii, magazinul a preferat o solutie integrata cu vanzare prin SmartCash Professional POS, avand un server backoffice si o statie de receptie si organizare magazin instalata pe trei calculatoare. Magazinul este dotat cu echipament de ultima generatie, astfel, la punctele de vanzare precum si in backoffice exista cititoare de coduri de bare, imprimante de coduri de bare, terminale mobile precum si display-uri LCD atasate la Eco POS-uri.

Flexibilitatea unitatilor de vanzare SmartCash POS si numarul mare de posibilitati de conectare si nu numai oferite de acestea, vin in intampinarea necesitatilor magazinului garantand solutii ultra moderne de gestionare magazin pana la cele mai mici detalii tehnice si manageriale.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!