Claudia
Spytech Solutions instaleaza in al doilea magazin Market Jam
15 decembrie 2006

Firma Spytech Solutions, partener certificat Magister Software in judetele Arges si Dambovita, a implementat solutia SmartCash Shop in al doilea magazin Market Jam, de aceasta data in localitatea Vedea, Arges. Market Jam este unul dintre spatiile comercial cele mai importante si mai vizitate din zona, oferind clientilor sai toata gama de produse specifica unui supermarket de oras: produse alimentare (mezeluri si congelate, lactate, brutarie, dulciuri, conserve, legume & fructe, bauturi) detergenti, cosmetice, etc.
Jam market se bazeaza pe o solutie de ultima generatie avand in frontoffice un sistem de tip POS cu imprimanta fiscala, tastatura programabila, display LCD, un cititor de coduri de bare unidirectional pentru articole mai grele sau incomode si un cititor omnidirectional pentru scanarea articolelor mai usoare.
La raionul de congelate si legume & fructe, un cantar cu etichetare DIGI SM asigura activitatea pentru produsele care necesita cantarire.
La nivel de backoffice intreaga activitate este gestionata cu ajutorul unui server de putere. Magazinul este dotat cu un terminal mobil de inventariere wireless Datalogic si statie radio StarGate pentru inventariere. Terminalul comunica in timp real cu serverul de backoffice. Astfel inventarele se desfasoara rapid si eficient iar situatia colectarii datelor din magazin este in permanenta monitorizata.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!