Reteaua Tiffosi se extinde la Cluj

Reteaua Tiffosi se extinde la Cluj

Brand-ul Tiffosi, destul de nou in Romania, isi continua evolutia prin deschiderea unui nou magazin la Cluj, in complexul comercial Polus Center Transilvania.
Tiffosi este o linie de confectii casual pentru barbati, femei si accesorii pentru copii. Conceptul modelelor se bazeaza pe cei doi piloni ai brand-ului: inovatie si distinctie. Cele 28 de magazine Tiffosi din Europa sunt concentrate in Portugalia, Romania si Luxemburg. In Romania exista magazine in Bucuresti, Constanta si Pitesti.
Brand-ul Tiffosi a incercat mereu sa se adapteze schimbarilor de gusturi ale consumatorilor in concordanta cu tenditele actuale ale creatorilor de moda iar evolutia afacerii a fost posibila numai datorita unei strategii bazata pe investitii constante in tehnologie noua, sisteme de ultima generatie, logistica si organizare foarte buna. In acest context, SmartCash Retail Management System a venit in intampinarea necesitatilor exigente ale acestei retele in franciza, focusata pe extindere si constanta in Romania.
Solutia Tiffosi Cluj este similara celorlalte magazine din cadrul retelei cu imprimanta fiscala si sistem EcoPOS manevrate de aplicatia SmartCash POS pentru vanzari si SmartCash Shop versiune Professional pentru partea de gestiune.
Implementarea a durat doua zile, fiind efectuata de echipa tehnica Magister Software.

false

false

false

false

false