Stefania Moraru
Târgul de Case de Marcat și Soluții Informatice de Gestiune 2015, Sighișoara
20 octombrie 2015

In perioada 16-18 octombrie 2015, Patronatul Comerciantilor si Servisantilor de Case de Marcat din Romania a reunit furnizorii de solutii pentru retail la a opta editie a intalnirii anuale. Evenimentul de anul acesta a fost organizat impreuna cu Altcash Impex si POS & Hard distribution, importanti furnizori de echipamente pentru retail. Aceasta editie a fost una aniversara, patronatul sarbatorind 10 ani de activitate.

La intalnire au participat peste 100 de companii din domeniu si peste 200 de persoane, valori record pentru acest eveniment. Compania Magister Software a fost prezenta in calitate de invitat.

Agenda participantilor la eveniment a fost plina de activitati interesante si utile pentru comerciantii de case de marcat. Ziua de vineri a fost dedicata aniversarii unui deceniu de activitate a patronatului, iar sambata participantii au participat la targ si s-au bucurat de o gala festiva organizata de Altcash Impex si POS & Hard Distribution. Tot sambata a avut loc si adunarea generala a membrilor patronatului, unde ordinea de zi a cuprins subiecte de real interes pentru operatorii din sectorul furnizorilor de solutii pentru retail. In program au mai fost incluse si doua seminare profesionale care au abordat tematici de actualitate pentru operatorii din domeniu.

Activitatea Magister Software din cadrul breslei a fost apreciata si premiata atat de Patronatul Comerciantilor si Servisantilor de Case de Marcat din Romania, cat si de Altcash Impex si POS & Hard Distribution.

0 Comentarii

Categorie: Evenimente

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!