Claudia
Training re-acreditare 2008 parteneri certificati
2 octombrie 2007

In data de 27 septembrie 2007 a avut loc la sediul Magister Software prima sesiune de training-uri de re-acreditare pentru partenerii certificati din retea. La intalnire au fost prezenti reprezentanti ai firmelor: Microtehnica Botosani, Soft Time Brasov, Informedia Cash Systems filiala Buzau, precum si Onix Electric Focsani, care a semnat un acord de principiu in vederea acreditarii.
Toamna aceasta urmeaza sa mai aiba loc alte doua sesiuni de training la care vor participa toti parteneri din cadrul retelei pentru a-si insusi mai bine tehnicile de vanzare si instalare a solutiilor SmartCash Retail Management System si pentru a prelungi certificarea cu inca un an de zile.
Va reamintim ca partenerii nostri certificati beneficiaza de training-uri gratuite minimum o data pe an si acces nelimitat la toate resursele tehnice pe care le foloseste in mod curent si firma Magister Software.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!