Claudia
Velvet Com implementeaza la magazinul alimentar Viitorul din Bacau
5 iulie 2006

La Bacau a fost inaugurat un nou magazin alimentar pe strada Republicii – Viitorul, care a optat pentru utilizarea solutiei SmartCash Shop. O echipa de specialisti de la firma Velvet Com Bacau s-a deplasat pentru a efectua instalarea sistemului si a instrui personalul.

Magazinul Viitorul a ales versiunea Profesional ECR a programului, pentru o casa de marcat cu scaner si statie de lucru in backoffice.

Multicom Shop Server acopera de deplin necesitatile unui magazin alimentar de cartier, mediu, cu aprovizionare frecventa.

Un cantar digital cu etichetare de tip CAS constituie sistemul de cantarire al magazinului la raionul de mezeluri si legume & fructe.

Trebuie remarcate profesionalismul si perseverenta partenerului certificat firma Velvet Com Bacau care efectueaza un numar mare de instalari in fiecare luna, consolidand pozitia avantajoasa a solutiei SmartCash Shop in zona Moldovei.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!