Claudia
Agricola 6 se bazeaza pe solutia SmartCash Shop
28 septembrie 2006

Agricola Unitatea 6 din Bacau, situat in zona Pietei Sud, a implementat luna aceasta solutia SmartCash Shop, urmand traditia celorlalte magazine Agricola din zona Moldovei. Instalarea s-a desfasurat pe o perioada de trei zile si a fost posibila cu sprijinul echipei tehnice a firmei Velvet Com, partener certificat exclusiv Magister Software in judetul Bacau.
Solutia include versiunea SmartCash Shop Profesional ECR cu trei puncte de vanzare dotate cu case de marcat Datecs, cititoare de coduri de bare Symbol si cantare CAS. La raionul de mezeluri si congelate functioneaza un cantar DIGI cu etichetare ce comunica cu statia de backoffice prin plug-in-ul pentru cantare digitale creat de Magister Software.
In spate functiile magazinului sunt acoperite de o statie de tip MultiCom Shop Server de la Magister Software, un scaner Symbol pentru receptie automata si o imprimanta cu laser Canon pentru documente.
Aproape toate magazinele din reteaua Agricola International folosesc in prezent programul de gestiune SmartCash Shop, in regiunea Bacau mai ales gratie contributiei partenerului nostru Velvet Com care continua sa ramana in topul celor mai activi parteneri din reteaua Magister Software cu o medie de 3 instalari pe luna.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!