Claudia
Spytech Solutions participa la training pentru acreditare
19 septembrie 2006

Ultima serie de training-uri la sediul Magister Software a avut loc pe 12 septembrie 2006. La training au fost prezenti reprezentanti ai firmei Spytech Solutions, candidat la acreditare. Spytech Solutions a semnat un acord de principiu cu Magister Software pe o perioada de doua luni de zile, timp in care va incerca sa indeplineasca toate conditiile pentru a fi certificata. Firma este autorizata sa vanda solutiile Magister Software in perimetrul judetelor Arges si Dambovita.
Va amintim, ca, potrivit noului sistem de acreditare pentru titlul de partener certificat Magister Software, orice firma din Romania care doreste certificarea, poate participa la un training cu specialistii de la Magister Software avand la dispozitie doua luni de zile pentru indeplinirea conditiilor eliminatorii. Firmele care sunt deja certificate pot reinnoi certificarea pe baza semnarii unui contract cu Magister Software, ulterior indeplinirii noilor conditii de acreditare si sustinerii unui training de vanzari si service.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!