Claudia
Agricola opereaza cu 4 sisteme de inventariere mobila Datalogic
17 august 2006

Sistemul de inventariere Datalogic implementat de Magister Software pentru comunicatia in timp real cu SmartCash Shop, se dovedeste a fi foarte util si eficient, drept dovada clientii il solicita din ce in ce mai mult.
Reteaua Agricola International care opera pana nu demult cu doua astfel de sisteme de inventariere mobila, a mai achizitionat de curand inca doua pentru a spori eficienta inventarelor in cadrul retelei. In prezent se pot efectua inventare complete si la intervale de numai doua saptamani fara intreruperea activitatii magazinului. Viteza de inventariere a crescut iar rezultatele sunt vizibile.
Avantajele utilizarii unui astfel de sistem de inventariere sunt multiple, fiecare terminal devenind o extensie portabila a sistemului de backoffice. Operatorii au la dispozitie intreaga baza de date a magazinului pe ecranul terminalului printr-o singura apasare de buton. Cu ajutorul terminalelor Datalogic si StarLink server, componenta a sistemului SmartCash Shop, se poate monitoriza in permanenta situatia colectarii datelor de pe teren.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!