Claudia
SmartCash Shop in cel mai mare supermarket din Buhusi
21 august 2006

Cel mai mare supermarket din Buhusi, judetul Bacau, a implementat solutia SmartCash Shop cu imprimanta fiscala. Eficient este cel mai nou si mai progresist magazin din zona, oferind clientilor sai o gama completa de produse alimentare si de uz casnic. Clientii nu mai sunt nevoiti sa se deplaseze in alte localitati pentru a face cumparaturile ceea ce face ca supermarket-ul nou deschis sa aiba succes printre cumparatori.
In frontoffice functioneaza o imprimanta fiscala Datecs cu cititor de coduri de bare Symbol si tastatura programabila Magister POS keyboard cu 111 taste.
Sistemul de cantarire se bazeaza pe un cantar digital cu etichetare model DIGI SM, care asigura departamentele de mezeluri si legume – fructe.
In backoffice o statie de tip MultiCom Shop Server oferita de Magister Software asigura necesarul centralizarii datelor si gestiunii tuturor activitatilor din magazin. Eficient a implementat varianta SmartCash POS Profesional datorita multitudinii functiilor oferite.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!