Claudia
Al doilea supermarket New Planet alege SmartCash Shop
4 mai 2005

La sfarsitul lunii aprilie 2005 s-a deschis la Curtea de Arges supermarket-ul New Planet II. Urmand traditia celui de intai supermarket, firma SC New Planet Ro se orienteaza spre o solutie completa integrata cu vanzare prin POS-uri pentru noul sau magazin, alegand oferta Magister Software.

O echipa de la Magister Software s-a deplasat pentru trei zile la Curtea de Arges in vederea instalarii sistemului compus din aplicatia software si echipamentele necesare.

Solutia se bazeaza pe cele trei POS-uri din frontoffice, un server backoffice, o statie de receptie si organizare magazin, precum si terminale mobile de inventariere wireless cu statie radio. Aceasta alegere garanteaza functionarea armonioasa a componentelor in cadrul sistemului facilitand vanzarile care deja se anunta in numar mare. Este un sistem complex dar bine organizat si usor de operat. Datorita acestor avantaje, cele doua supermarket-uri sunt preferate de catre clienti fiind cele mai moderne magazine in oras.

In continuare asistenta tehnica necesara va fi oferita de partenerul Magister certificat in zona – Deck Birotica Group.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!