Claudia
Sistemul SmartCash Shop continua traditia la Curtea de Arges
28 aprilie 2005

Firma Isdum Impex deschide cel de-al doilea supermarket, Boncea II, in orasul Curtea de Arges, folosind aceeasi reteta ca in cazul primului sau succes in zona – Boncea I, deschis in 2004. Pentru un management cat mai eficient, Isdum Impex opteaza din nou pentru solutia oferita de compania noastra – sistemul SmartCash Shop, care se adapteaza foarte bine acestui tip de magazin.

Magazinul se afla in zona Pietei Centrale a orasului, la subsol, avand o suprafata de aproximativ 200 mp. Locatia si gama diversificata de produse dar mai ales sistemul software asigura de la bun inceput succesul afacerii, prin vanzari rapide si un numar mare de clienti.

Acest sistem se bazeaza pe diviziunea frontoffice si backoffice, fiecare avand instalat programul SmartCash Profesional POS care gestioneaza intreaga activitate a magazinului. Cele 2 POS-uri din frontoffice vor fi suplimentate in curand cu un al treilea, spre satisfactia cumparatorilor, care vor putea plati la 3 puncte de vanzare.

Echipa Deck Birotica Group (partenerul Magister certificat in zona) a asigurat asistenta tehnica la instalare, training-ul personalului precum si toate informatiile necesare despre sistem si coordonarea activitatii.

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!