Claudia
Alma Store Bistrita – avantajele unei solutii performante
1 februarie 2010

Supermarketul Alma Store din Bistrita ofera clientilor sai cele mai bune servicii datorita unei organizari foarte bune. Locatia ii ofera un avantaj in plus – doua nivele spatioase pentru cele doua departamente de articole alimentare si ne-alimentare. Magazinul se bazeaza pe un sistem informatic performant pentru controlul foarte strict al activitatii din magazin si pe echipamente fiscale de ultima generatie.
Pentru ca a fost vorba despre o implementare complexa, echipa partenerului Birotech Pres a fost implicata in toate fazele proiectului, incluzand instalarea si testarea sistemului dar si trainingul angajatilor.
Alma Store a implementat majoritatea componentelor platformei SmartCash RMS: instrumente performante de management si gestiune de magazin (SmartCash Shop), sistem de vanzare prin terminale de tip POS (SmartCash POS), solutie de inventariere si achizitie mobila a datelor (SmartCash Mobility), solutie de comunicatie cu verificatoare de preturi (SmartCash Check) dar si plug-in special pentru comunicatia cu cantare digitale. Aplicatia de backoffice asigură eficienta proceselor din magazin iar aplicatia de frontoffice asigura reduceri de costuri ale procesului de vanzare.
Platforma SmartCash RMS pune la dispozitia tuturor magazinelor din tara o solutie integrata sigura, simplu de instalat si administrat. Performanta, eficienta si flexibilitatea reprezinta atu-urile de baza ale acestei platforme complete de management pentru retail.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!