Claudia
Altrix Distribution implementeaza la Sangeorgiu de Mures
17 iulie 2006

Prima implementare SmartCash Shop la Sangeorgiu de Mures deschide calea unei noi colaborari in cadrul retelei de parteneri certificati Magister Software, fiind efectuata de firma Altrix Distribution din Targu Mures, acreditata in iulie 2006.
Solutia de la mini-market Astor Market din Sangeorgiu de Mures este o versiune SmartCash Profesional POS cu statie de lucru MultiCom Shop Server si cititor de coduri de bare Symbol, avand in frontoffice SmartCash POS cu imprimanta fiscala Datecs FP550T si cititor.
Astor Market este un magazin de cartier cu autoservire si servire la bucata, propunand o paleta larga de produse de prima necesitate pentru clientii sai.
Solutia SmartCash Shop se bucura de succes in zona si in curand va fi implementata in alte doua magazine din judetul Mures, tot prin intermediul partenerului certificat Magister Software, firma Altrix Distribution.
Va rugam sa apelati la serviciile Altrix Distribution pentru instalari de calitate ale solutiilor noastre in zona judetului Mures.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!