Claudia
Lansare produs QlikView pentru SmartCash Shop
25 iulie 2006

Pe 10 iulie 2006 a fost lansat produsul QlikView pentru SmartCash Shop, aplicatie de businss intelligence, ca rezultat al parteneriatului dintre firmele Magister Software si Relevance Management. QlikView pentru SmartCash Shop este primul produs de business intelligence destinat magazinelor mici si medii.
Produsul se adreseaza clientilor care doresc analize evoluate a datelor in vederea luarii unor decizii manageriale. Pentru a exploata aceste date, informatiile sunt centralizate folosind platforma SmartCash prin Internet si transmise catre aplicatia QlikView dezvoltata de Relevance. QlikView preia informatiile brute din aceste baze de date si le prelucreaza automat pentru a permite persoanelor interesate din cadrul unei companii sa analizeze, sa monitorizeze sau sa raporteze activitatea curenta. QlikView pentru SmartCash Shop a fost creat si dezvoltat folosind tehnologia AQL™ (Associative Query Logic), care permite obtinerea rapida de rapoarte agregate cu costuri reduse de implementare.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!