Claudia
Franciza Original Marines Romania, din Arad, utilizeaza cu succes solutiile integrate de la Magister.
12 decembrie 2008

Reteaua de magazine in franciza, Original Marines Romania s-a extins, in luna noiembrie 2008, in Ardeal.

Reteaua de magazine in franciza, Original Marines Romania s-a extins, in luna noiembrie a.c., in Ardeal. Magazin in franciza, in Arad, Original Marines utilizeaza solutia SmartCash RMS implementata de partenerul nostru certificat din zona, firma Vesper.

La deschiderea locatiei Original Marines din Arad a fost oferit tot suportul tehnic necesar in vederea instalarii solutiei. Partenerul Magister a asigurat un mediu optim pentru a sincroniza platforma cu modelul de lucru si cunostintele staff-ului din magazin.

SmartCash RMS inglobeaza toate functiile necesare magazinului Original Marines Romania, din Arad.

Compania utilizeaza aplicatia de vanzari SmartCash POS si aplicatia de gestiune SmartCash Shop responsabila de organizarea din magazin.

Cele doua aplicatii SmartCash faciliteaza fluxul de marfa si inregistreaza toate procesele de intrare, iesire, etichetare marfa, situatie stocuri, emitere rapoarte, etc.

Franciza brandului italian propune o gama interesanta de confectii pentru bebeluşi şi copii de o calitate foarte buna, la preturi acceptabile.

Municipiul Arad a devenit in ultima perioada o tinta importanta pentru retailerii care detin retele de magazine.

Dupa instalarile Daiso Arad si JYSK Arad, Original Marines continua lista magazinelor tip franciza din sectorul de proximitate.

Majoritatea francizelor din segmentul proximitate sunt operate cu platforma SmartCash RMS. Printre acestea se numără Carrefour Express, La Doi Pasi, CBA, etc., companii ce ceeaza premizele dezvoltarii mediului retail, cu precadere si in orasul apusean.

0 Comentarii

Categorie: Știri

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!