Claudia
Supermarket Gemenii detine solutia unei afaceri de succes
16 decembrie 2008

Partenerul certificat in judetul Suceava, firma Sentra a finalizat implementarea solutiei SmartCash Retail Management System in supermarketul Gemenii din Vicovu de Sus. Astfel, magazinul beneficiaza de o platforma ultra moderna de gestiune si vanzari, spre satisfactia clientilor.
SmartCash Shop in versiune Professional asigura managementul la nivelul intregului magazin, realizand controlul fluxului de produse, pornind de la receptie pana la vanzare.
Aplicatia SmartCash POS din frontoffice este usor de utilizat de catre operatori, fiind in masura sa proceseze tranzactii dificile datorita multiplelor functii pe care le ofera.
Sistemul de cantarire e bazat pe cantare de tip DIGI SM, foarte potrivite unui mediu solicitant de supermarket de cartier, la raionul de congelate si mezeluri.
Datorita spatiului destul de mare si aerisit, magazinul Gemenii utilizeaza doua puncte de vanzare dotate cu sisteme POS de ultima generatie, imprimante fiscale Datecs si cititoare de coduri de bare Symbol.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!