Diana Ionescu
Astazi, 4 august, a inceput Scoala de Vara Magister 2023!
4 august 2023

47 de profesionisti ne-au fost alaturi astazi la Scoala de Vara Magister, deopotriva din randul comerciantilor care utilizeaza solutii software SmartCash RMS (Agropan, Agrofarm Vet, Florariile Tria’s, Cris-Tim, Ionton Dali Dans, Deacu Dumicos etc.), cat si reprezentanti ai partenerilor certificati din diverse zone ale tarii: Simon Electronic SRL, Velvet Com SRL, Iruc Ecr & Software, ECR Master SRL, Senior Software Agency, Emsys SRL, Birotech Pres SRL, Detect Serv SRL, Krys Mark System SRL-D, Cyber Knowledge SRL, IRMEB Service SRL.

De asemenea, au participat si partenerii METRO Cash&Carry, cu care avem o colaborare de succes de peste doi ani deja in programul de franciza LaDoiPasi – o buna oportunitate pentru toate partile de a ne (re)conecta la provocarile comerciantilor si de a gasi impreuna rezolvare, fiecare prin rolul sau: francizorul Metro, Magister ca furnizor de solutii complete software si hardware, cat si partenerii certificati care le instaleaza in magazinele din toata tara si asigura training si mentenanta la fata locului (pe langa serviciile de suport tehnic remote).

Perioada 2022-2023 a adus multiple schimbari in platforma SmartCash RMS. Participantii la Scoala de Vara Magister au adresat intrebari legate de noile implementari si dezvoltari SmartCash RMS, precum integrarea SAFT prin SmartCash BookKeeping Connector, conexiunea cu programele Saga, WinMentor Enterprise, Petrescu etc., exportul facturilor, utilizarea programelor SmartCash RMS in cloud public sau privat si sistemul de licentiere electronica.

Multumim tuturor pentru implicare, precum si colegului nostru, Florin Bughirica, analist solutii software Magister, pentru prezentare.

Va invitam si la urmatoarea sesiune a Scolii de Vara Magister, din 11 august, sa cunoasteti noile functii SmartCash RMS si sa aflati cum le puteti utiliza mai bine in avantajul afacerii voastre.

Va amintim ca workshopurile sunt gratuite pentru utilizatorii SmartCash, pe baza inscrierii prealabile, AICI.

Va asteptam!

0 Comentarii

Categorie: Evenimente

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!