Diana Ionescu
Conferința Națională Magister 2023, 27-29 octombrie
11 septembrie 2023

Tehnologie și inovație în retail

În perioada 27-29 octombrie 2023, orașul Oradea va fi epicentrul inovației în domeniul retailului. Hotelul DoubleTree by Hilton va găzdui Conferința Națională Magister, un eveniment de referință pentru toți profesioniștii si specialistii in retail din România.

Această ediție promite să fie una dintre cele mai impresionante de până acum, având în prim-plan contextul noilor politici fiscale pentru anul 2024. La nivelul platformei software SmartCash RMS, noile optimizari permit utilizatorilor un nivel de automatizare a proceselor superior tuturor versiunilor precedente.

Prezentările vor aborda strategiile și direcțiile comerciale emergente, oferind o perspectivă asupra viitorului comerțului.

Conferința Națională Magister este mai mult decât un eveniment de business; este si un moment de reflecție și analiză asupra performanțelor notabile din industria retailului din anul precedent, o ocazie de a interacționa și de a face networking. Pentru cei care doresc să fie la curent cu ultimele tendințe și schimbări din lumea retailului, înscrierile raman deschise.

După sesiunile de prezentare, participanții vor avea ocazia să exploreze frumusețile orașului Oradea intr-un tur ghidat special organizat. Bijuteriile arhitecturale Art Nouveau ale orașului vor oferi un cadru perfect pentru relaxare și networking.

Nu ratați ocazia de a fi alaturi la cel mai important eveniment Magister!

0 Comentarii

Categorie: Blog | Evenimente

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!