Claudia
Bata Feeria, vanzari inteligente prin SmartCash Shop
26 aprilie 2006

Centrul comercial Carrefour Feeria si-a deschis portile luna aceasta, fiind considerat drept cel mai mare complex din Romania, incluzand un hypermarket si multiple spatii comerciale, printre care magazine apartinand unor celebre brand-uri romanesti si internationale.
In cadrul Carrefour Feeria s-a lansat un nou magazin Bata destinat clientilor din cartierul Baneasa, dar nu numai.
Bata Feeria propune o colectie noua de incaltaminte comoda, de lux, pentru sezonul primavara – vara, de toate culorile si pentru toate gusturile. Gama de produse mai contine curele, genti si geci asortate cu pantofii.
Bata Feeria a implementat sistemul SmartCash Shop, in varianta POS cu imprimanta fiscala. Pachetul presupune o solutie de tip monopost (shop in a box) cu un singur calculator pe post de terminal POS si statie de lucru inafara orelor de vanzare.
Actualizarea automatizata a nomenclatorului de produse si receptia pe baza de fisiere packlist se efectueaza folosind solutia integrata pentru retele de magazine, produsa de Magister Software.
In prezent, toate magazinele Bata din tara: Bata Orhideea, Bata Iulius Mall Iasi, Bata Iulius Mall Timisoara si acum Bata Feeria, folosesc solutia integrata pentru retele de magazine – SmartCash Shop.
Aceasta noua implementare consolideaza pozitia de lider a firmei Magister Software pe piata de solutii software al segmentului de franchiza din Romania. In acest segment, Bata se alatura altor brand-uri europene care au apelat la solutiile Magister Software – Carre Blanc, Guess, Kids Planet, Orchestra, Original Marines, Tiffosi, etc.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!