Claudia
Reteaua Lush continua traditia SmartCash Shop
26 aprilie 2006

Pe parcursul anilor, SmartCash Shop a devenit o traditie si un partener de incredere pentru reteaua de magazine Lush. Acest an a marcat deschiderea unui numar mare de magazine noi in tara, printre care cel mai recent, in cadrul complexului comercial America House din Piata Victoriei, Bucuresti.
Reteaua de magazine Lush ofera clientilor din Romania produse cosmetice de intretinere de cea mai buna calitate fabricate exclusiv din plante, reprezentand binecunoscuta firma Lush din Marea Britanie.
Lush a ales o solutie de vanzare prin SmartCash POS de tip retea, cu imprimanta fiscala Datecs. Pachetul SmartCash POS include un sistem POS de ultima generatie model Triview POS 82A cu cititor de coduri de bare Symbol insotind terminalul, precum si un cantar digital DIGI SM, deoarece unele produse Lush necesita cantarire.
Este un sistem de tip monopost reunind functiile din frontoffice si backoffice pe un singur calculator cu rol de terminal POS si statie de lucru.
Solutia SmartCash Shop si-a demonstrat eficacitatea in cadrul magazinelor Lush in toata tara printr-un numar mare de vanzari si clienti tot mai multumiti.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!