Claudia
Best Birotica instaleaza SmartCash Shop la Sf. Gheorghe
14 noiembrie 2006

Firma Best Birotica din Sfantu Gheorghe este candidata la acreditare si in calitate de partener este certificata sa comercializeze solutiile Magister Software in aria judetelor Covasna, Brasov si Harghita.
In luna septembrie, solutia SmartCash Shop a fost implementata la magazinul alimentar Mimy-Zup din Sfantu Gheorghe.
Mimy-Zup concentreaza intr-un spatiu restrans tot necesarul de produse pentru un cartier aglomerat, fiind dotat cu echipamente de ultima generatie. Magazinul functioneaza cu SmartCash Shop, varianta Profesional in backoffice printr-un server de tip MultiCom Shop Server, produs de Magister Software.
POS-ul din frontoffice include o imprimanta fiscala Datecs cu display client, display Mtouch, tastatura programabila, sertar de bani si cititor de coduri de bare Symbol. SmartCash POS model Datecs de la Magister Software asigura un numar mare de vanzari, fiind rapid si eficient.
Mimy-Zup este prima implementare SmartCash Shop efectuata de echipa tehnica Best Birotica, demonstrand o buna cunoastere a produselor si sistemului de vanzari Magister Software.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!