Claudia
Noi instalari INITA 1996 la Iasi si Husi
15 noiembrie 2006

Firma INITA 1996, partener certificat Magister Software la Iasi, are deja experienta de cativa ani in implementarea solutiei SmartCash Shop iar rezultatele trebuie luate in considerare: numarul de instalari a crescut mult in ultima perioada in judetul Iasi.
In toamna acestui an, INITA 1996 a implementat sistemul SmartCash Shop in magazinele Aliment Geli din Iasi si Iulvir din Husi. Ambele sunt supermarket-uri de cartier de dimensiuni medii cu aprovizionare zilnica frecventa si multiple necesitati de organizare la nivel de backoffice, acoperite in totalitate de programul SmartCash Shop, varianta Profesional POS.
Ambele magazine sunt dotate in frontoffice cu sisteme de tip MTouch POS IT2000, imprimante fiscale Datecs si cititoare Symbol. O statie de lucru SmartBox Working station asigura activitatea din backoffice a magazinului Aliment Geli, unde are loc receptia si etichetarea produselor cu ajutorul unui cititor de coduri de bare Symbol si a unei imprimante de coduri de bare Zebra. In timp ce activitatea de backoffice in supermarket-ul Iulvir din Husi se bazeaza pe un server de tip PowerStar Supermarket Server.
Ambele magazine se bazeaza in zona de cantarire pe mai multe cantare DIGI SM la departamentul de congelate, mezeluri si legume & fructe.
Magazinul Aliment Geli este dotat cu verificatoare de preturi Shuttle SG15 controlate de un server de tip SmartCash Shuttle Server.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!