Intalnirea Partenerilor Magister 2016, eveniment de referinta pentru furnizorii de solutii pentru retail

Intalnirea Partenerilor Magister 2016, eveniment de referinta pentru furnizorii de solutii pentru retail

In perioada 11-13 noiembrie 2016, am avut placerea de a ne reintalni partenerii din intreaga tara, la hotelul Hohe Rinne din Paltinis, judetul Sibiu, in cadrul celei de-a saptea editie a Intalnirii anuale a Partenerilor Magister. Statiunea montana aflata la cea mai mare altitudine din tara, 1600 m, a fost contextul perfect pentru afirmarea valorilor comune ale echipei nationale de parteneri Magister, o echipa profesionista si mereu dornica de a se autodepasi.

In cadrul conferintei au fost prezentate si detaliate domeniile de aplicare, adresabilitatea, precum si modul in care se vor integra cele doua noi versiuni SmartCash POS, in contextul schimbarilor fundamentale pe care le vor aduce pe piata de retail reglementarile privind noile modele de AMEF – aspect abordat atat in dezbateri, cat si in declaratiile formulate de partenerii Magister din intreaga tara.

Pentru al saptelea an consecutiv, constatam ca Intalnirea Partenerilor Magister este un eveniment de referinta pentru furnizorii de solutii pentru retail din Romania. Este o mare bucurie si onoare pentru noi sa continuam traditia Intalnirii anuale cu partenerii Magister din toata tara si le multumim tuturor celor care ne-au fost alaturi anul acesta la Paltinis. In cei aproape 15 ani de activitate, am avut impreuna multe reusite frumoase, chiar si in perioade dificile, si suntem siguri ca, prin implicare si perseverenta, vom oferi solutii tot mai performante retailerilor din Romania, dovedind astfel ca suntem o echipa sudata si capabila sa transforme provocarile in oportunitati de dezvoltarea”, a declarat Dor Bujor Padureanu, directorul general Magister.

Va invitam sa urmariti mesajul domnului Dor Bujor Padureanu, directorul general Magister Software, un interviul acordat in cadrul Intalnirii anuale a Partenerilor Magister:


Pe intreaga durata a Intalnirii, partenerii Magister au fost la inaltime – atat la conferinta de sambata, 12 noiembrie, cat si pe ringul de dans. Asa cum v-am obisnuit, pentru fiecare moment important din evolutia Magister, avem un clip video pe care va invitam sa il urmariti:


Despre Autor

Specialist PR & Marketing Magister Software

2 Comentarii

  1. [...] SmartCash RMS din întreaga țară sunt recunoscuți, aplaudați și premiați cu prilejul Întâlnirii Partenerilor Magister. Astfel, în cadrul conferinței desfășurate sâmbata, 12 noiembrie a.c., la hotel Hohe Rinne din [...]

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply


8 + = 17

false

false

false

false

false