Claudia
Brand-urile din Baneasa Mall opteaza pentru SmartCash RMS
19 mai 2008

Proiectul Baneasa este fara indoiala un mare succes in Bucuresti, oferind un spatiu intins de inchiriat comerciantilor din Romania. Majoritatea magazinelor lansate la Baneasa Mall reprezinta brand-uri internationale de fashion, confectii, incaltaminte sau decoratiuni. Un loc aparte il ocupa brandurile romanesti noi, aparute de curand, dar care incearca sa-si faca loc in galeria mall-urilor autohtone. Unul dintre aceste brand-uri este Maranni.
Daca ai pornit in cautarea unui cadou rafinat si ai ajuns intamplator in mall Baneasa, Maranii iti va oferi o alegere sigura, la calitate foarte buna.
Datorita platformei SmartCash RMS, magazinul Maranni beneficiaza de o gestiune foarte buna si un control dirijat al activitatii la nivel de centrala de magazine. Versiunea Mono a aplicatiei de backoffice SmartCash Shop sustine organizarea si controlul tuturor operatiilor din magazin. Pe partea de vanzari, programul SmartCash POS, impreuna cu un sistem de tip EcoPOS produs de Magister Software si o imprimanta fiscala, asigura vanzari usoare si rapide.
Maranni a ales sa utilizeze imprimanta fiscala Carat Partner, recent introdusa in lista de produse Magister Software, dar care se adapteaza de minune in orice mediu asigurand o performanta excelenta mai ales in magazine cochete de dimensiuni reduse.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!