Claudia
SmartCash RMS sustine brand-ul francez IKKS in Romania
27 mai 2008

Baneasa Mall este unul dintre cele mai mari zone comerciale din sud-estul Europei, avand reputatia unui mall de fashion, primul astfel de concept in Romania.
Modelele franceze IKKS se regasesc cu usurinta in acest mediu, unde moda este la ea acasa. Franciza IKKS pentru Romania a inceput prin primul magazin deschis la Baneasa Mall, ocupand un spatiu de 90 mp.
SmartCash RMS vine in ajutorul lantului de magazine proaspat lansat in tara noastra. S-a dorit rigoare, stabilitate dar si informatie in timp real despre situatia din magazin in orice moment. SmartCash Shop, componenta sistemului responsabila de gestiune, indeplineste aceste conditii cu usurinta oferind si alte beneficii la nivel de organizare si transmitere a informatiei. Prezenta unui sistem backoffice separat de vanzari, contribuie la automatizarea si urmarirea operatiilor.
SmartCash POS transforma munca vanzatorilor intr-o placere gratie simplitatii de operare.
IKKS combina traditie, forma si creativitate intr-o paleta atractiva de modele destinate femeilor care se vor admirate in orice anturaj: chic, feminin, modern, casual, confortabil, citadin etc.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!