Diana Ionescu
Cashback pentru clientii Lyoness in magazinele dotate cu solutia de gestiune SmartCash RMS
29 martie 2016

Integrare solutie gestiune SmartCash RMS cu sistemul comunitatii internationale de shopping Lyoness

Retailerii care au implementat platforma software SmartCash RMS, dezvoltata de Magister Software, beneficiaza, incepand din luna martie 2016, de integrarea cu sistemul Lyoness. Cea mai recenta versiune SmartCash RMS recunoaste membrii comunitatii internationale de shopping Lyoness si faciliteaza colectarea automata a datelor necesare pentru recompensarea acestora.

Comunitatea de shopping international are la baza conceptul de cashback. Cumparatorii inscrisi in sistem, care fac cumparaturi in reteaua de parteneri, sunt rasplatiti cu puncte. Punctele care pot fi valorificate la cumparaturile ulterioare in retea sau transformate in bani.

Cumparaturile realizate de un posesor de card Lyoness in magazinele dotate cu programele SmartCash sunt raportate periodic catre serverele Lyoness. Aceasta operatie fiind realizata printr-un modul SmartCash special creat.

Integrarea facilitatilor sistemului de cumparaturi Lyoness in platforma SmartCash RMS, Magister Software ofera comerciantilor un nou atu in lupta cu concurenta.

Dezvoltatorul a integrat si alte solutii menite sa creasca numarul de clienti noi si sa ii fidelizeze pe cei existenti. Acest tip de sistem imbunatatind experienta cumparatorilor in magazinele care utilizeaza solutii software SmartCash.

Primul lant de magazine care a beneficiat de integrarea cu Lyoness este inclus in franciza Carrefour Express, fiind operat de compania Pronto Mobile din Bucuresti, detinuta de omul de afaceri Gabriel Sandu. Cu 16 magazine in retea, Pronto este in continua expansiune. Aderarea la comunitatea Lyoness este, pentru comerciant, o oportunitate de a castiga noi clienti.

Integrarea cu Lyoness pune la dispozitia clientilor nostri un model international de fidelizare deschisa ce imbogateste platforma proprie (n.r. SmartCash Fidelity) cu functionalitati complementare. Utilizatorii SmartCash RMS pot folosi metode combinate de fidelizare si retentie a clientilor, avand acum acces si la cei aproximativ 450.000 de clienti Lyoness din Romania.”, declara Dor Bujor Padureanu, Director General Magister Software.

0 Comentarii

Categorie: Știri

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!