Claudia
SmartCash RMS – cea mai buna solutie software pentru magazinele independente Euro Market
20 august 2007

Retea de magazine Euro Market alege solutia SmartCash RMS pentru gestiune si vanzare

Un nou supermarket imbogateste peisajul judetului Valcea. Euro Market Babeni (situat la o distanta de 20 km de municipiul Ramnicu Valcea) va propune o paleta larga de produse variate de o calitate foarte buna, incepand cu produse alimentare, de uz casnic, menaj pana la electronice si electrocasnice.

Instalarea solutiei SmartCash Retail Management System la Euro Market a fost realizata de specialistii de la Magister Software in colaborare cu reprezentantii tehnici ai partenerului certificat din judet, firma GB Service.

Suprafata mare dedicata magazinului a permis instalarea a patru puncte de vanzare pentru satisfacerea clientilor si evitarea aglomeratiei la iesirea din magazin.

Versiunea software aleasa pentru aplicatia de backoffice SmartCash Shop Professional cu licente de tip OEM iar in front office activitatea este coordonata de SmartCash POS.

Cele 4 POS-uri sunt dotate cu sisteme EcoPOS de ultima generatie produse de Magister Software, imprimante fiscale Datecs, tastaturi programabile Magister POS Keyboard de 111 taste personalizate, display-uri LCD, sertare de bani si cititoare de coduri de bare unidirectionale Metrologic.

In spate, magazinul e dotat cu server de putere MultiCom si cateva statii de lucru care asigura necesarul la nivel de receptii, stocuri si alte activitati.

In timpul implementarii tehnicienii de la GB Service au sustinut training-ul de instalare a solutiei, acumuland cunostintele necesare pentru viitoarele instalari.

0 Comentarii

Categorie: Știri

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!