Claudia
SmartCash RMS, solutia magazinelor de cosmetice
12 iulie 2007

SmartCash RMS este o platforma potrivita pentru comertul cu cosmetice datorita adaptabilitatii sale si rapiditatii instalarii solutiei, in majoritatea cazurilor implementarile dureaza maxim o zi sau doua. Partenerii certificati Magister Software din tara asigura intotdeauna clientilor nostri profesionalism si servicii de calitate.

In luna mai, partenerul certificat al Magister Software in partea de nord-vest a tarii, firma Diana Service, a instalat solutia SmartCash RMS in magazinul de cosmetice Nivea Cipricom din Zalau, judetul Salaj. Avand un spatiu de desfacere relativ mic, a fost aleasa o varianta cu casa de marcat bazata pe un server back-office, magazinul mai fiind dotat cu cititoare Symbol si imprimanta de coduri de bare pentru scanarea si etichetarea produselor.Versiunea de software cea mai potrivita pentru necesitatile magazinului a fost considerata Professional, cu licenta OEM.Avantajul unei licente OEM este pretul mult mai mic, licenta fiind achizitionata preinstalat pe un sistem nou furnizat de Magister Software.

Pentru conexiunea casei de marcat cu calculatorul functioneaza cu succes componenta sistemului – SmartCash ECR, aplicatie ce ofera informatii extinse despre vanzarile din frontoffice si urmarirea tranzactiilor pe casa si a inchiderilor de bon.
In continuare asistenta post-instalare pentru Nivea Cipricom Zalau va fi asigurata de firma Diana Service.

Alte doua magazine de cosmetice in care functioneaza deja solutia SmartCash RMS sunt Sienne si Sarah Beauty System din Targu Mures, ambele implementari fiind efectuate de catre firma Birotech Pres, partenerul nostru certificat in judetul Mures.

Sarah Beauty System a ales o solutie cu casa de marcat si calculator de back-office, in timp ce magazinul Sienne este dotat cu un sistem modern de tip POS cu imprimanta fiscala. Versiunea aleasa pentru programul SmartCash Shop este Compact, iar in frontoffice vanzarile sunt controlate de SmartCash POS.

0 Comentarii

Categorie: Știri

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!