Diana Ionescu
Cum arata cel mai nou magazin LaDoiPasi din comuna Cleja, judetul Bacau
20 aprilie 2023

Avantajele pachetului CORE oferit de Magister in parteneriat cu METRO LaDoiPași

Reteaua LaDoiPasi a inaugurat un nou magazin local in satul Cleja din judetul Bacau, accelerand expansiunea la nivel national.

Magazinul LaDoiPasi Codumex SRL dispune de o suprafaţă totală de circa  250 mp si pune la dispoziția clienților peste 3000 de articole, ce includ atat legume-fructe şi carne proaspătă, cât si produse de patiserie sau uz casnic.

SmartCash RMS soluția de gestiune premium pentru retail, în condiții financiare avantajoase

Comerciantul LaDoiPasi din comuna Cleja, judetul Bacau, a ales componenta pentru digitalizare din pachetul CORE de magazin dezvoltat în cooperare cu METRO pentru francizații LaDoiPasi. Pachetul achizitionat include echipamente profesionale de vanzare si solutia software de gestiune SmartCash RMS.

Pentru acest comerciant specialistii Magister au instalat versiunea SmartCash Shop si SmartCash POS Standard, pentru magazine cu suprafete reduse avand un singur punct de vanzare si servire asistata.

La Doi Pasi Codumex S R L Bacau

Avantajele pachetului CORE oferit de Magister in parteneriat cu METRO LaDoiPași

Pentru retailerii independenți, oferta integrată hardware și software propusă de Magister in parteneriatul cu METRO LaDoiPași prezintă avantaje precum:

  • soluție software de gestiune bazata pe platforma SmartCash RMS ce include versiuni atât pentru magazine cu suprafețe reduse și servire asistată cât și pentru magazine cu autoservire medii sau mari, independente sau organizate în rețea cu control centralizat;
  • serviciile de instalare și instruire, alături de cele de asistență tehnică de la distanță și on site în perioada post instalare;
  • in fiecare locație în care se implementează soluția de gestiune METRO La Doi Pasi, specialiștii Magister ofera utilizatoriilor un program de instruire chiar în magazin, pe propriile echipamente;
  • program de instruire dublat de asistența de la distanța în timp real, pe toata perioada de implementare;
  • echipamente de vânzare profesionale, de marcă, având o calitate ridicată și o garanție de 3 ani;
  • francizații METRO La Doi Pași beneficiază din partea Magister de condiții financiare avantajoase pentru achiziția tuturor componenteleor soluției de gestiune;
  • servicii de asistenta tehnica nationala, disponibile în orice localitatate din România, indiferent de dimensiune, mulțumită rețelei naționale de Parteneri Certificați Magister.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!