Claudia Patrascu
Rețea Dealeri Autorizați in comercializarea solutiilor software retail pentru productie, logistica si distributie
25 mai 2021

Solutii software retail pentru productie, logistica si distributie: ERP, WMS, SFA sau pentru HR, pontaj și salarizare, ESL sau self-checkout

Ca și celelalte programe de parteneriat Magister și programul Dealer Autorizat se reînnoiește în fiecare an, la inceputul lunii mai.

Procedurile de autorizare au fost reactivate de anul acesta, când iată că reintrăm în normal și cu acest program.
În urma procesului de reautorizare rețeaua de dealeri autorizați cuprinde un număr de 63 de companii distribuite la nivel național.

Detalii legate de localizarea reprezentanțelor comerciale active Magister sunt disponibile pe pagina Dealeri Autorizati Magister.

In prezent, pe langa soluțiile software retail pentru productie, logistica si distributie, furnizate de compania noastră puteți găsi în rețeaua noastră comercială și soluții ERP, WMS, SFA sau pentru HR, pontaj și salarizare.

Sunt disponibile soluții specializate pentru sectorul producției sau sisteme înalt automatizate pentru retail cum ar fi soluții ESL sau self-checkout.

Felicitări colegilor noștri din țară și mult succes în sezonul ce urmează!

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!