Diana Ionescu
Agroland MEGA un tipar unic de magazine in Romania
19 mai 2021

Reteaua de magazine Agroland a inaugurat cel de-al doilea magazin tip MEGA din Bucuresti, in proximitatea pasajului Mogosoaia, avand programate si alte deschideri de acest tip in Sibiu, Bârlad si Iasi, Oltenia, Balș si Caracal.   

La finalul anului 2020, Grupul Agroland, a inregistrat o cifra de afaceri de 38,4 milioane de euro si detine cea mai extinsa retea de magazine agricole din România, cu capital 100% romanesc, fondata in urma cu aproximativ 20 de ani. Obiectul de activitate al companiei timisorene il reprezinta comercializarea utilajelor agricole, produselor pentru gradinarit, hrana si accesorii pentru animale de companie precum si pui de o zi sau furaje pentru animale.

Agroland MEGA este un tipar unic de magazine in Romania, in care accentul se pune pe amenajare la raft , consultanta de specialitate oferita clientilor intr-un spatiu mult mai mare fata de cele traditionale de acest fel.

In prezent reteaua de magazine MEGA Agroland detine un numar de 12 magazine de acest tip implementate pe suprafete de aproximativ 550 mp., in 30 de judete din tara, in care sunt puse la dispozitia clientilor peste 3000 de produse de tip seminte, rasaduri, fertilizanti sau echipamente, hrana si accesorii pentru animale, precum si pui de o zi, furaje pentru ferme.

„Conceptul nostru de magazin modern, Agroland MEGA, s-a dovedit și în 2020 un motor al creșterii business-ului. Situarea magazinelor în apropierea centrelor urbane a adus cele 2.500-3.000 de produse pe care le avem în portofoliu, din gamele hobby farming, gardening și pet care, în atenția unei clientele interesate de traiul în aer liber, hrană sănătoasă și amenajarea propriei gospodării. În 2021, ne vom dezvolta business-ul tot datorită extinderii rețelei de magazine Agroland MEGA cu încă cel puțin 8 unități, dar și a creșterii cu 50% a vânzărilor online. Mai mult, vom folosi magazinul online pentru a ieși pentru prima dată pe piețele țărilor din jur: Ungaria, Bulgaria și Serbia. Investițiile în dezvoltarea canalului de vânzare online, precum și cele în automatizarea și digitalizarea proceselor din interiorul companiei și al grupului de firme sunt, de asemenea, parte a strategiei noastre de creștere”

a explicat Horia Cardos, fondator si director general al Agroland, pentru Curierul National, in 10 martie a.c.

Formatul magazinelor Agroland MEGA exploateaza la maxim functionalitatile solutiei Magister, prin utilizarea aplicatiilor mobile SmartCash Mobility pentru controlul stocurilor dublate de cele mai moderne sisteme de incasare si plata.

„Instalarea solutiei Magister in magazinele Agroland a adus beneficii in primul rand din punct de vedere al transparentei stocurilor. Vizibilitatea stocurilor pe statiile locale, receptiile electronice si posibilitatea urmarii fiecarui articol prin fisele de depozit au adus un plus de incredere angajatilor”

a explicat Horia Cardos, fondator si director general al Agroland, la deschiderea magazinului Agroland Mega zona Afumati.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!