Stefania Moraru
La început de an nou, un sediu nou
30 ianuarie 2014

Magister Software va activa intr-un nou sediu

Incepand cu 3 februarie, Magister Software va activa intr-un nou sediu. Imobilul care va gazdui compania este localizat pe Strada Radu de la Afumati nr. 62, Sector 2, accesibila din Soseaua Stefan cel Mare la intersectia cu Strada Lizeanu.

Schimbarea sediului a fost un pas firesc luand in considerare cerintele unei companii dinamice, aflate in continua dezvoltare. Amplasat intr-o locatie comerciala consacrata, in proximitatea magazinului Bucur Obor, si fiind egal pozitionat fata de toate zonele importante ale orasului, noul punct de lucru al companiei permite clientilor un acces usor si micsoreaza timpii de interventie pentru sesizari.

Din cauza procesului de relocare, duminica, 2 februarie, serviciile online si, implicit, transferul de date intre magazine conectate in retea vor fi indisponibile in intervalul orar 08:00 – 18:00.

Incepand de luni, 3 februarie, noul punct de lucru va fi oficial deschis clientilor si colaboratorilor.

Numerele de telefon Magister Software nu vor fi afectate de mutarea sediului. In continuare, clientii si colaboratorii companiei vor putea sa apeleze numerele de telefon cunoscute:

Tel: 031/821 01 50;
Fax: 031/822 00 41;
Call center: 021/569 36 99;

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!