Diana Ionescu
Digitalizare în comerțul de proximitate
3 iunie 2024

Magister și METRO Cash&Carry SRL oferă soluții premium pentru francizații LaDoiPași

Într-un peisaj retail dinamic și competitiv, în care expansiunea rapidă a marilor nume internaționale pune presiune pe micii comercianți, METRO Cash&Carry SRL și Magister, dezvoltatorul soluției software SmartCash RMS, au pus bazele unui parteneriat strategic menit să sprijine magazinele de proximitate din rețeaua LaDoiPași. Acest parteneriat strategic, care se bazează pe o colaborare de succes între cele două companii, vine să răspundă provocărilor cu care se confruntă micii comercianți și să le ofere soluții de gestionare premium, accesibile în condiții financiare avantajoase.

Anual, în România, sute sau chiar mii de magazine mici se închid din cauza concurenței acerbe impuse de lanțurile internaționale. Pentru a stopa această tendință, METRO a lansat franciza LaDoiPași acum mai bine de un deceniu, creând un brand-umbrelă sub care sunt grupate magazinele tradiționale partenere. „Rețeaua LaDoiPași a depășit 2.300 de magazine și ne menținem ritmul de extindere, consolidând o piață importantă. În continuare, deschidem anual 200-300 de unități noi, dorind să devenim un jucător de top în acest segment”, a declarat Adrian Ariciu, CEO al Metro România, într-un interviu acordat Business Magazin.

Sprijin pentru micii comercianți: Pachetul „Core” de gestiune premium bazat pe platforma SmartCash RMS

Magister contribuie la acest obiectiv prin furnizarea pachetului „Core”, dezvoltat special pentru francizații LaDoiPași. Acest pachet include echipamente de vânzare profesionale, de marcă, cu o calitate ridicată și o garanție de 3 ani, asigurând astfel performanță și fiabilitate în operare. Soluția software de gestiune este bazată pe platforma SmartCash RMS și include versiuni adaptate atât pentru magazinele cu suprafețe reduse și servire asistată, cât și pentru cele cu autoservire medii sau mari, independente sau organizate în rețea cu control centralizat.

Pe lângă echipamentele de vânzare și soluția software, pachetul „Core” oferă și servicii complete de instalare și instruire, alături de asistență tehnică de la distanță și on-site în perioada post-instalare. Această abordare integrată garantează o implementare rapidă și eficientă, precum și suport continuu pentru a asigura funcționarea optimă a magazinelor.

Ne dorim să fim tot mai eficienți pentru a putea susține politica de prețuri competitive și să oferim soluții POS avansate pentru clienții noștri, integrând businessul lor cu cel al METRO și facilitând comenzi automate”, a subliniat Adrian Ariciu, referindu-se la importanța digitalizării și la investițiile continue în tehnologie.

Parteneriatul strategic dintre Magister și METRO Cash&Carry SRL demonstrează angajamentul ambelor companii de a sprijini comerțul de proximitate și de a oferi soluții inovatoare care să răspundă nevoilor micilor comercianți, asigurându-le astfel succesul și sustenabilitatea pe termen lung.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!