Diana Ionescu
Mercur Retail extinde reteaua cu un nou magazin la Buzău
5 iunie 2024

Magister asigură infrastructura hardware și software iar Mercur extinde rețeaua de magazine cash&carry

Marți, 4 iunie, Mercur Retail și-a deschis porțile pentru toți cei care caută calitate la prețuri avantajoase în Buzău. Acesta este cel de-al treilea magazin din rețeaua Mercur Retail, consolidând prezența companiei pe piața de retail din România. Primul magazin din rețea a fost deschis în aprilie 2022 în incinta Bazar Micro 6 din Târgoviște, iar al doilea în localitatea Titu, județul Dâmbovița.

In cel de-al treilea magazin Mercur Retail SRL din Buzău, echipamentele și soluțiile SmartCash RMS de la Magister asigură o experiență modernă și eficientă

Magazinul din Buzău este echipat cu o linie de 7 case de marcat moderne, dotate cu POS-uri de ultimă generație. Toată infrastructura hardware și software este asigurată de Magister, garantând astfel o experiență de cumpărături eficientă și plăcută pentru clienți. În plus, la fel ca în magazinul din Titu, și acesta din Buzău include o casă specială destinată vânzării băuturilor alcoolice și a produselor care necesită verificarea vârstei de peste 18 ani.

Reamintim că, la deschiderea primului magazin Mercur Retail din rețea, pe 18 aprilie 2022, comerciantul a optat pentru o soluție completă de la Magister, care include atât dotări hardware, cât și software. Sistemul SmartCash HQ asigură automatizarea proceselor necesare funcționării eficiente a unui magazin cash&carry. Echipamentele includ sisteme POS Grace, servere și stații de lucru Dell, cântare electronice Dibal, și terminale profesionale Themis pentru inventarierea mobilă a stocurilor.

În plus, întregul management al afacerii de tip cash&carry beneficiază de funcționalități avansate de business intelligence și analize detaliate prin platforma SmartCash Oxygen. Aceasta oferă o analiză instantanee a datelor, spre deosebire de alte sisteme tradiționale, permițând managerilor să ia decizii rapide și informate, bazate pe informațiile curente și istorice, oferind o perspectivă clară asupra performanței magazinului.

Strategia de expansiune a rețelei Mercur Retail include deschiderea altor noi magazine în diferite regiuni ale țării. Fiecare nou magazin va urma aceleași principii de inovare și eficiență, consolidând astfel prezența companiei pe piața de retail cash&carry din România.

Prin adoptarea tehnologiilor avansate și a unor practici de sustenabilitate, Mercur Retail își consolidează poziția pe piața românească și își extinde rețeaua cash&carry, oferind clienților o experiență de cumpărături modernă și eficientă. Aceste eforturi subliniază angajamentul companiei pentru inovație element cheie în strategia sa de dezvoltare pe termen lung.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!