Claudia
Echipamentele de inventariere ZEBEX integrate in SmartCash Shop
22 iulie 2004

Incepand cu versiunea 6.0.0.70 a aplicatiilor SmartCash Shop, un nou sistem de inventariere mobila a fost integrat. Sistemul foloseste terminalele mobile de tip batch (incarcare-descarcare de la PC) marca ZEBEX.
Sunt disponibile modele cu cititor laser incorporat sau cu cititor CCD. Modelele laser, denumite PDL-20 sunt disponibile in versiuni cu 1MB memorie.
Versiunea CCD Z-2030, este fabricata numai cu memorii de 2048KB, si se adreseaza utilizatorului mai putin pretentios in ceea ce priveste viteza de scanare. In rest ele sunt identice ca functiuni cu modelul PDL-20. Toate terminalele sunt integrate in sistem prin intermediul noului plug-in ZEBEX inclus in versiunile Profesional sau Retea ale suitei SmartCash Shop si sunt gratuite cu conditia achizitionarii terminalelor de la firma noastra.
Plug-in-ul ZEBEX, include atat aplicatiile terminal (inventariere si verificare raft) cat si rutinele de incarcare si descarcare date din terminal prin intermediul adaptoarelor RS232.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!