Claudia
Magister Software obtine competenta Microsoft ISV Software Solutions
1 octombrie 2004
Programul pentru parteneri Microsoft este un program international oferit de Microsoft pentru firme IT reprezentand segmente de piata diferite. A fi partener Microsoft inseamna un nivel inalt de experienta in domeniu, o oferta variata de servicii software si suport pentru produsele Microsoft.In cadrul programului de parteneriat Microsoft, competentele definesc capacitatile companiei deja demonstrate prin impunerea unei solutii pe piata, a unui model de business care merita a fi urmat fiind un mijloc de recunoastere a valorii unei companii. In cazul de fata, Magister Software este apreciata si recunoscuta de catre Microsoft pentru meritele si inovatiile sale pe acest segment de piata.

Obtinerea competentei ISV Software Solutions a fost o provocare pentru Magister Software. Cresterea cifrei de afaceri, cerintele din ce in ce mai exigente ale clientilor si evolutia tehnologiei au motivat initiativa unui business software de succes si recunoasterea potentialului companiei.

Competenta certificata a fost totodata trecuta prin filtrul clientilor, care au contribuit la obtinerea acestei calificari, acordand incredere si facand o evaluare corecta a rezultatelor eforturilor companiei. Competenta ISV Software Solutions atesta faptul ca ceea ce am creat nu sunt simple programe software ci produse software complete, implementate pe baza unor necesitati reale si de perspectiva din domeniul retail.

Fiind una dintre primele companii din Romania care a primit aceasta certificare, Magister Software a obtinut un nou standard de performanta si a ales o cale sigura spre succes in vederea satisfacerii nevoilor clientilor sai.

Magister Software se afla actualmente in top-ul companiilor care furnizeaza solutii integrate sigure pentru retail. Vanzarile au crescut considerabil in ultima perioada, datorita recunoasterii la nivel national si a imbunatatirii permanente a serviciilor oferite.  Iar performantele companiei la nivel national se datoreaza unei preocupari intense pentru perfectionarea solutiilor si produselor, pentru incurajarea initiativelor.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!